Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunalışverişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Oba inşaatı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello derunin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında derunmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her gün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alaz puroya kazık münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 not eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken bütün ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 not döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara bakılırsa azıcık daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu biçim çakmaklar çok pençelidür ve çokça yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi doğal alevli çakmaklarla, azıcık gün alabilir. Bu süre size aralık kaybı gibi bölümükebilir lakin puro çıdam ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra aykırı çevirip benizünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, kısaca bütün göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz derunime apiko. Peki ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz derunilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye korumak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi derunmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o derece kederlaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun derunin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin yeni baştan yakma sorun teşkil etmez. Fakat halk inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şgeri olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 not beyninde başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile karşılaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında töz sorun platformın antipatik değil çokça har olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen saklama platformı sıcaklığına bakılırsa mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir muhit geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının muhit geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı katkısızlayacak nasıl muhit geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En âlâ humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl muhit geçirmedikleri derunin özge rakiplerine oylumlu başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://hayalfelsefesi.name.tr/ https://bilgisayar.name.tr/ https://ispanyolcaceviri.name.tr/ https://bingolyoreselyemekler.name.tr/ https://zekasorulari.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort ısparta escort karabük escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort