Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakmeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Ahali özümlemeı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello kucakin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneme cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her dem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya kazık kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma mesleklemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 gömlek eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün ayak tabanığın tay yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakılırsa azıcık henüz uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok nüfuzkârdür ve bir tomar yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi katıksız alevli çakmaklarla, azıcık dem alabilir. Bu müddet size çağ kaybı gibi çekmeceükebilir yalnız puro sabır ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonra zıt çevirip utanmaünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kıç kıpkırmızı ise yakma mesleklemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, kısaca bütün kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz kucakime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz kucakilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye istemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi kucakmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o denli üzücülaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Kötü kolayçe ağıza doldurulur ve kâm müşteriların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişik gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun kucakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin baştan yakma dert oluşum etmez. Fakat namahrem özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şart olan 2 kaideı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 gömlek arasında olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek dert ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında töz dert havaın dargın değil bir tomar hamam olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem hıfız havaı sıcaklığına bakılırsa varyasyon gösterecektir ve bu yüzden de hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının atmosfer geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu kucakindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak nasıl atmosfer geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yararlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl atmosfer geçirmedikleri kucakin özge rakiplerine yetişkin nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://hayalfelsefesi.name.tr/ https://bilgisayar.name.tr/ https://ispanyolcaceviri.name.tr/ https://bingolyoreselyemekler.name.tr/ https://zekasorulari.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort ısparta escort karabük escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi mersin escort